SMIB opent eigen expositie in KAF met o.a. Pepijn Lanen

SMIB
SMIB opent eigen expositie in KAF met o.a. Pepijn Lanen
Door sjoertb op 26 oktober 2017 - 11:48 Vanaf aanstaande zaterdag is een expositie van het tienkoppige creatieve collectief SMIB in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) geopend voor publiek. De jonge kunstenaars zetten altijd zelfexpressie voorop en naast hun eigen werk is er ook werk van kunstenaars die hen inspireren te zien.

'SMIB WORLDWIDE EXPOSED' wordt op zaterdag om 15:00 uur geopend door Pepijn Lanen (van o.a. De Jeugd van Tegenwoordig) met de SMIB-leden Ray Fuego, Larry Appiah, GRGY, Tads Thots, GHQST, Dess Finesse en KC. Rappers Fosa YG en Loopey zullen optreden.

Net als het collectief is de tentoonstelling een work in progress. Vanaf 28 oktober is de eerste verdieping open. Op 17 november en 1 december worden nieuwe ingerichte verdiepingen geopend. In totaal staat KAF zeven weken lang in het teken van SMIB.

Bij de kassa kun je een exclusieve sleutelhanger kopen voor 7,50 euro die tot en met 15 december toegang geeft tot de expositie.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefziggoDomelogo

TINO MARTIN MAG TERUGKOMEN NA UITVERKOCHTE ZIGGO... Tino Martin stond in het voorjaar in de Ziggo Dome en wist voor zijn show...

Franz Ferdinand Alex Kapranos

FRANZ FERDINAND MET NIEUW ALBUM NAAR OOSTERPOORT,... Franz Ferdinand brengt in februari 2018 het nieuwe album ' Always Ascending...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.