concert: Van Dik Hout in Bibelot op VRIJDAG 31 MAART 2023

  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
VR.
31 MRT
VAN DIK HOUT Main Stage, 19:30 uur Bibelot, Dordrecht
2023
Hoofdprogramma Van Dik Hout
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Van Dik Hout in Bibelot
Tickets Van Dik Hout:
Weet waar je koopt!
vr 31 mrt
Bibelot, Dordrecht
€ 27,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden maar niet bang is nieuwe wegen in te slaan.

Met de laatste single ‘Op De Golven Dansen Wij’ is een nieuw muzikaal hoofdstuk geschreven dat snel een vervolg zal krijgen met meer nieuwe muziek! Want waar er met liefde wordt terug gekeken zal de band altijd vooruit blijven kijken!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Bibelot in Dordrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Bibelot in Dordrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Van Dik Hout in Bibelot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Van Dik Hout

Foto Van Dik Hout te Live on The Beach 2019 - Zaterdag Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 14/5 - Iduna Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 16/03 - Hedon Foto Van Dik Hout te Gelderpop 2019 Foto Van Dik Hout te Culinesse 2022 Foto Van Dik Hout te Huntenpop 2004
 
Bekijk alle 74 foto's van Van Dik Hout

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws