concert: dEUS in Paard op WOENSDAG 19 APRIL 2023

  • dEUS
    Club LLow 2011
    © Eleni Hoefsloot
  • dEUS
    Rockin Park 2012
    © Arend Jan Hermsen
WO.
19 APR
DEUS Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2023
Hoofdprogramma dEUS

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 19 april 2023.
Dat is 335 dagen geleden.

Concert uitverkocht
dEUS in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
wo 19 apr
Deus
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Tien jaar geleden verscheen het laatste album van dEUS, en het volk wacht met smart op nieuw werk van de Belgische band. Op 17 februari is het dan eindelijk zover, dan ziet How To Replace It het licht. De band draait ondertussen al 28 jaar mee, en hun wild geprezen album The Ideal Crash heeft zijn 20-jarig jubileum een aantal jaar geleden al gevierd. Maar als je door deze cijfers denkt dat de mannen oud en saai zijn geworden, dan heb je het helemaal verkeerd.

In het aankomend album vind je precies wat je al jaren zoekt. Het is een verfrissend werk dat verrast en verbaast, maar de onmiskenbare dEUS sound zijn de heren niet kwijtgeraakt. De nummers zijn zoals altijd slim in elkaar gestoken en ietwat vreemd, maar het is vooral heel vernieuwend, en dat is dan ook hetgeen waarvoor deze band zo geprezen wordt. Maar niet alleen de opnames worden geprezen, ook hun liveshows zijn legendarisch, en dat zal deze avond niet anders zijn.

Foto's van dEUS

Foto dEUS te Rock Zottegem 2013 Foto dEUS te dEUS - 26/6 - People's Place Foto dEUS te Rockin Park 2012 Foto dEUS te Club LLow 2011 Foto dEUS te dEUS - 05/04 - Melkweg Foto dEUS te dEUS - 06/04 - Maassilo
 
Bekijk alle 136 foto's van dEUS

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest