concert: Pixies in Vorst Nationaal op DINSDAG 07 MAART 2023

  • Pixies
    Pixies - 6/10 - Paradiso
    © Gertjan van der Loo
  • Pixies
    Pixies - 6/10 - Paradiso
    © Gertjan van der Loo
DI.
07 MRT
PIXIES 20:00 uur Vorst Nationaal, Brussel
2023
Hoofdprogramma Pixies
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pixies in Vorst Nationaal
Tickets Pixies:
di 07 mrt
Vorst Nationaal, Brussel
€ 49,11

EXTRA INFORMATIE

Met hun hoekige alternatieve rock vormt de Amerikaanse band Pixies een belangrijk deel van de soundtrack van eind jaren tachtig/begin jaren negentig, bijvoorbeeld dankzij de inmiddels classic albums als ‘Surfer Rosa’ en ‘Doolittle’. De continu ontsporende gitaarnummers met vervreemdende teksten over aliens, oudtestamentisch geweld en verdovende middelen hebben anno nu nog niets van hun kracht verloren. In de jaren '90 ging de band uit elkaar. De reünie die een decennium later volgde bracht de band al eerder naar festivals als Lowlands en Pinkpop, met in 2014 zelfs een fenomenale headlineshow op Best Kept Secret.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorst Nationaal in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorst Nationaal in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pixies in Vorst Nationaal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pixies

Foto Pixies te Paléo Festival 2017 Foto Pixies te Pixies - 04/10 - 013 Foto Pixies te Pixies - 11/08 - Melkweg Foto Pixies te Pixies - 6/10 - Paradiso Foto Pixies te The Pixies - 27/11 - HMH Foto Pixies te Pixies - 11/08 - Melkweg
 
Bekijk alle 79 foto's van Pixies

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws