event: Vandaag Inside Live in Ziggo Dome op ZONDAG 11 DECEMBER 2022

  • Johan Derksen
    Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy
  • Johan Derksen
    Johan Derksen Keeps The Blues Alive - 28/02 - Q-Factory
    © Ans van Heck
ZO.
11 DEC
VANDAAG INSIDE LIVE 18:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2022

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 11 december 2022.
Dat is 493 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Vandaag Inside Live in Ziggo Dome
DEZE Vandaag Inside Live TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 11 dec
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 35,00 - 70,00

EXTRA INFORMATIE

Op zondag 11 december 2022 staan de mannen van Vandaag Inside, Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee, in de Ziggo Dome tijdens Vandaag Inside Live.

Al meer dan 20 jaar is het TV-programma VI een groot succes. Elk seizoen weten Johan, René en Wilfred weer te zorgen voor opzienbarende televisie met hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met wisselende en terugkerende gasten aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighoudt. Twintig jaar en honderden uitzendingen verder, is het nu tijd voor de Ziggo Dome! Verwacht leuke anekdotes, messcherpe analyses, verschillende gastoptredens en vooral heel veel humor!

Foto's van Johan Derksen, René van der Gijp

Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen Keeps The Blues Alive - 28/02 - Q-Factory Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy
 
Bekijk alle 47 foto's van Johan Derksen

Gerelateerd nieuws