René van der Gijp

Nederland

René van der Gijp is al jaren een vaste waarde in het voetbalpraatprogramma Veronica Inside, waar hij met presentator Wilfred Genee en analyticus Johan Derksen op geheel eigen wijze de voetbalwereld onder de loep neemt. Zijn ongedwongen manier van doen bij Veronica Inside, waarin hij spraakmakende uitspraken niet schuwt, heeft hem veel fans opgeleverd. Onlangs werd Van der Gijp nog verkozen tot grappigste BN’er, boven comedians als André van Duin en Jochem Myjer. Op YouTube hebben fans speciale kanalen opgericht met Gijps grappigste momenten op tv.

In 2010 werd René van der Gijp genomineerd voor de Televizier Talent Award. Een jaar later won hij met Veronica Inside (toen nog Voetbal International) de prestigieuze Gouden Televizier-Ring. De door Michel van Egmond over hem geschreven boeken ‘Gijp’ en ‘De wereld volgens Gijp’ zijn bestsellers. Beide boeken werden zelfs bekroond met de NS Publieksprijs, voor beste boek van respectievelijk 2013 en 2017.

OUDE OPTREDENS VAN René van der Gijp

  • 11 dec `22
  • 02 sep `20

KOMENDE OPTREDENS VAN René van der Gijp

Wij hebben geen informatie over komende shows van René van der Gijp. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN René van der Gijp

René van der Gijp NIEUWS