concert: Archive in TivoliVredenburg op ZONDAG 08 OKTOBER 2023

ZO.
08 OKT
ARCHIVE 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2023
Hoofdprogramma Archive
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Archive in TivoliVredenburg
Tickets Archive:
Weet waar je koopt!
zo 08 okt
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 28,35

EXTRA INFORMATIE

De naam van de Engelse band Archive mag dan wat saai klinken, hun muziek is het tegenovergestelde daarvan. Begonnen als triphopband op debuutalbum 'Londinium' (1996), evolueerde Archive naar electronica, shoegaze en bombastische progrock. Op hun tien studioalbums tot nu toe zijn invloeden van Massive Attack en Radiohead te horen, maar ook Pink Floyd is nooit ver weg. Na de festiviteiten rondom hun 25-jarig jubileum in 2019 (en na twee jaar gedwongen coronapauze) gaat Archive weer op volle kracht vooruit: het nieuwe album 'Call To Arms And Angels' is afgelopen april verschenen!
ar
Dit is het verplaatste concert van vrijdag 21 oktober 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie naar de ticketkopers gestuurd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Archive in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan