concert: Half Moon Run in Doornroosje op WOENSDAG 04 OKTOBER 2023

WO.
04 OKT
HALF MOON RUN Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Half Moon Run

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 25 november 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 04 oktober 2023.

Concert uitverkocht
Half Moon Run in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 04 okt
Half Moon Run
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Half Moon Run aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Het Canadese Half Moon Run staat met hun sfeervolle en kwetsbare debuut ‘Dark Eyes’ in 2012 gelijk op de kaart. De band maakt prachtige, duistere indie rock en folk, begeleid door de eigenzinnige stem van frontman Devon Portielje.

Als support van Mumford & Sons in de Ziggodome en op festivals als Into The Great Wide Open, Lowlands en Down the Rabbit Hole wist de band vele zieltjes te winnen voor hun charmante mix van folk, psychedelica en electropop. Na enkele jaren van bezinning en verdieping verscheen in 2019 ‘A Blemish in the Greath Light’. Een album vol rake tracks dat lichthartiger en poëtischer is dan zijn twee voorgangers, maar nog steeds onmiskenbaar als Half Moon Run klinkt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Half Moon Run in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan