concert: Rapalje in P60 op ZATERDAG 01 OKTOBER 2022

  • Rapalje
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
  • Rapalje
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
ZA.
01 OKT
RAPALJE 19:30 uur P60, Amstelveen
2022
Hoofdprogramma Rapalje
Voorprogramma Pyrolysis
William

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 oktober 2022.
Dat is 574 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Rapalje in P60
DEZE Rapalje TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 01 okt
P60, Amstelveen
€ 23,30

EXTRA INFORMATIE

Tijdens het Celtic Folk Festival neemt Rapalje het publiek mee op reis door de wereld van de Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek. Eerdere edities in Groningen, Orvelte en ook Duitsland waren enorm succesvol. Tijdens hun show kun je genieten van meezingers als “The Drunken Sailor”, 'Whiskey in the Jar' en natuurlijk “Wat Zullen We Drinken”. Ook brengen ze onder andere de door de hitserie “Outlander” bekend geworden ballade “The Skye Boat Song” op onvergetelijke wijze ten gehore.

Verder zal de groep Pyrolysis optreden. Pyrolysis is een jonge en energieke akoestische folk band. Hoewel hun zelf geschreven nummers vooral knipogen naar de Keltische volksmuziek, zijn ook full-force punk, gypsy en piraten invloeden duidelijk te horen.

Ten slotte zal er ook een solo optreden van William, de frontzanger van Rapalje, zijn en verzorgen Rosalie Wagenaar en haar zusje Madelief Ierse dans tijdens het Rapalje optreden.

Foto's van Rapalje, Pyrolysis, William

Foto Rapalje te Castlefest 2007 Foto Rapalje te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012 Foto Rapalje te Castlefest 2006 Foto Rapalje te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012 Foto Rapalje te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
 
Bekijk alle 5 foto's van Rapalje

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws