concert: Elke Vierveijzer - Drift in Verkadefabriek op WOENSDAG 12 APRIL 2023

WO.
12 APR
ELKE VIERVEIJZER - DRIFT 20:15 uur Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2023
Hoofdprogramma Elke Vierveijzer

EXTRA INFORMATIE

Voor haar voorstelling ‘Lucht’ ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. De VSCD-cabaretjury schreef: “Vierveijzer toont zich één van de beste liedschrijvers van Nederland. Ze is meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.”

‘Drift’ is een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens. Onze diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. In ‘Drift’ worden alle lagen afgepeld. Elke trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Elke Vierveijzer - Drift in Verkadefabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten