concert: Theo Nijland - Ontboezemingen van een blij mens in Kunstenhuis De Bilt * Theater het Lichtruim op ZATERDAG 21 JANUARI 2023

ZA.
21 JAN
THEO NIJLAND - ONTBOEZEMINGEN VAN EEN BLIJ MENS Kunstenhuis De Bilt * Theater het Lichtruim, Bilthoven
2023
Hoofdprogramma Theo Nijland

EXTRA INFORMATIE

Wonderlijk, dat je zomaar gewillig achterover zakt voor iemand die je niet persoonlijk kent. Alleen omdat hij de meest intieme ontboezemingen verpakt in liedjes, wil je met hem mee. Ook al weet je dat, juist als je heerlijk weg wilt glijden op een bed van romantische pianoklanken, hij je opeens de oren kan wassen. Nijland rekt nu eenmaal altijd de grenzen op van wat er mogelijk is binnen een liedje. Heel slinks en irritant eigenlijk, maar je wilt het, omdat hij er inmiddels een meester in is.

Dus kom maar op en laat je gniffelend gek maken door zijn gloedvolle, nieuwe repertoire, zijn donkerbruine stem en het klapwieken van zijn vleugel.

Met zijn laatste programma En de rest is onzin won hij de Poelifinario voor de beste kleinkunstvoorstelling van 2019. Eerder won hij twee keer de Annie M.G. Schmidtprijs en in 2015 ontving hij de Groenman-taalprijs.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Kunstenhuis De Bilt * Theater het Lichtruim in Bilthoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Kunstenhuis De Bilt * Theater het Lichtruim in Bilthoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Theo Nijland - Ontboezemingen van een blij mens in Kunstenhuis De Bilt * Theater het Lichtruim plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten