concert: Spinvis & Saartje Van Camp - Neveldieren in Posthuis Theater op DONDERDAG 11 MEI 2023

  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
DO.
11 MEI
SPINVIS & SAARTJE VAN CAMP - NEVELDIEREN Posthuis Theater, Heerenveen
2023
Hoofdprogramma Saartje van Camp Spinvis

EXTRA INFORMATIE

Spinvis is een van de eigenzinnigste en veelzijdigste artiesten in het Nederlandse poplandschap. Samen met Saartje Van Camp wekt hij met bekende en nieuwe Spinvisliedjes de mythologische neveldieren tot leven. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier?Spinvis ontving diverse prijzen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs, de Johnny van Doornprijs en de Gouden Notekraker. In oktober 2020 verscheen zijn geweldig ontvangen album 7.6.9.6.: “De liedjes zijn met nóg meer zorg aangekleed dan voorheen.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Posthuis Theater in Heerenveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Posthuis Theater in Heerenveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis & Saartje Van Camp - Neveldieren in Posthuis Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Spinvis - 17/2 - Paard van Troje Foto Spinvis te Noorderslag 2007 Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Oerol 2013 Foto Spinvis te Into The Great Wide Open 2013 - dag 3 Foto Spinvis te Noorderslag 2006
 
Bekijk alle 121 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws