concert: Spinvis & Saartje Van Camp - Neveldieren in Verkadefabriek op VRIJDAG 28 APRIL 2023

  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
VR.
28 APR
SPINVIS & SAARTJE VAN CAMP - NEVELDIEREN Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2023
Hoofdprogramma Saartje van Camp Spinvis

EXTRA INFORMATIE

Spinvis is een van de eigenzinnigste en veelzijdigste artiesten in het Nederlandse poplandschap. Samen met Saartje Van Camp wekt hij met bekende en nieuwe Spinvisliedjes de mythologische neveldieren tot leven. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier?Spinvis ontving diverse prijzen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs, de Johnny van Doornprijs en de Gouden Notekraker. In oktober 2020 verscheen zijn geweldig ontvangen album 7.6.9.6.: “De liedjes zijn met nóg meer zorg aangekleed dan voorheen.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis & Saartje Van Camp - Neveldieren in Verkadefabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg Foto Spinvis te Welcome To The Village 2017 - Zondag Foto Spinvis te Noorderslag 2006 Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg Foto Spinvis te Welcome To The Village 2017 - Zondag Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 121 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws