concert: Pro-Pain in Het Bolwerk op DONDERDAG 18 AUGUSTUS 2022

  • Pro-Pain
    Speedfest 2015
    © Jarka van der Velden
  • Pro-Pain
    Speedfest 2015
    © Jarka van der Velden
DO.
18 AUG
PRO-PAIN 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2022
Hoofdprogramma Pro-Pain
Voorprogramma Swim or Drown
Toegang VVK € 15/ Deur € 17,50

EXTRA INFORMATIE

Agressief, nauwgezet, gepassioneerd, rechtschapen – allemaal onderscheidende eigenschappen die de fundamenten van metal/hardcore-pioniers PRO-PAIN zijn gaan symboliseren. Sinds hun verpletterende NAIRD-genomineerde debuutalbum Foul Taste Of Freedom in 1992, behoort Pro-Pain tot de bekendste hardcore bands over de hele wereld. Hun succesvolle en benijdenswaardige carrière is voortdurend voorspoedig geweest, en toch slagen ze er nog steeds in om ruimte te vinden om te verbeteren en, belangrijker nog, om indruk te maken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pro-Pain in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pro-Pain, Swim or Drown

Foto Pro-Pain te Into The Grave 2017 - Zaterdag Foto Pro-Pain te Into The Grave 2017 - Zaterdag Foto Pro-Pain te Speedfest 2015 Foto Pro-Pain te Speedfest 2015 Foto Pro-Pain te Alcatraz 2018 Foto Pro-Pain te Speedfest 2015
 
Bekijk alle 9 foto's van Pro-Pain

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws