concert: The Offspring in Vorst Nationaal op VRIJDAG 19 MEI 2023

  • The Offspring
    Lowlands 2011 - dag 3
    © Marcel Poelstra
  • The Offspring
    Rock Werchter 2016 - Vrijdag
VR.
19 MEI
THE OFFSPRING 20:00 uur Vorst Nationaal, Brussel
2023
Hoofdprogramma The Offspring
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Offspring in Vorst Nationaal
Tickets The Offspring:
vr 19 mei
Vorst Nationaal, Brussel
€ 45,80

EXTRA INFORMATIE

The Offspring komt volgend jaar weer naar de lage landen. De Amerikaanse punkrockband geeft shows in Amsterdam en Brussel in mei 2023. De 'Let The Bad Times Roll Tour' staat in het teken van het laatste album.

Met de release van het album ‘Smash’ bereikte The Offspring voor het eerst wereldwijd succes. Inmiddels zijn er meer dan 11 miljoen exemplaren werden verkocht is er meerdere keren de platina status behaald. Na dit album bleef de band hit na hit uitbrengen en werd punkrock meer en meer naar een mainstream niveau gebracht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorst Nationaal in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorst Nationaal in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Offspring in Vorst Nationaal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Offspring

Foto The Offspring te Rock Werchter 2016 - Vrijdag Foto The Offspring te Lokerse Feesten 2019 - Dinsdag Foto The Offspring te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto The Offspring te Lowlands 2011 - dag 3 Foto The Offspring te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto The Offspring te Lowlands 2011 - dag 3
 
Bekijk alle 24 foto's van The Offspring

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws