The Offspring naar AFAS Live en Vorst Nationaal in mei

The Offspring
The Offspring naar AFAS Live en Vorst Nationaal in mei
Door sjoertb op 05 juli 2022 - 10:20 The Offspring komt volgend jaar weer naar de lage landen. De Amerikaanse punkrockband geeft shows in Amsterdam en Brussel in mei 2023. De 'Let The Bad Times Roll Tour' staat in het teken van het laatste album.

Met de release van het album ‘Smash’ bereikte The Offspring voor het eerst wereldwijd succes. Inmiddels zijn er meer dan 11 miljoen exemplaren werden verkocht is er meerdere keren de platina status behaald. Na dit album bleef de band hit na hit uitbrengen en werd punkrock meer en meer naar een mainstream niveau gebracht.

De concerten:
19-05-2023 - The Offspring - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
20-05-2023 - The Offspring - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De reguliere kaartverkoop start vrijdag 8 juli om 09.00 voor beide shows. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Stel hier een reminder in voor AFAS Live en hier een reminder voor Vorst Nationaal.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mercy John

MERCY JOHN OP TOUR MET NIEUW ALBUM 'NIGHTS ON FIRE' Mercy John gaat na de zomer weer op clubtour. Onder meer Podium Victorie,...

Rex Orange County

REX ORANGE COUNTY ANNULEERT EUROPESE TOURNEE MET... De Europese najaarstournee van Rex Orange County is geannuleerd. Hierdoor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.