concert: Tramhaus in Rotown op ZATERDAG 12 NOVEMBER 2022

  • Tramhaus
    Lowlands 2022 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
ZA.
12 NOV
TRAMHAUS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Tramhaus
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tramhaus in Rotown
Tickets Tramhaus:
za 12 nov
Rotown, Rotterdam
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Tramhaus zet de traditie van gevaarlijke, dwarse Rotterdamse bands vrolijk voort. Met een licht ontvlambare mix van noiserock en post-punk draait het vijftal – met leden van Pig Frenzy, Nagasaki Swim en VULVA – om een brandend onderbuikgevoel, dat op het podium uitdijt tot een oorverdovend spektakel.

In slechts een jaar tijd heeft Tramhaus festivals als Best Kept Secret, Grasnapolsky, Left Of The Dial en Grauzone aan gort gespeeld. De band heeft een onmiskenbare neiging onderwerpen aan te snijden die de mensen beweegt, van falend gemeentebeleid tot aan mentale gezondheid. Alles heeft uiteindelijk betrekking tot elkaar, en Tramhaus balt het allemaal samen tot songs die door lichaam en ziel snijden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tramhaus in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Tramhaus

Foto Tramhaus te Grasnapolsky 2022 Foto Tramhaus te Metropolis Festival 2022 Foto Tramhaus te Metropolis Festival 2022 Foto Tramhaus te Lowlands 2022 - zaterdag Foto Tramhaus te Lowlands 2022 - zaterdag Foto Tramhaus te Metropolis Festival 2022
 
Bekijk alle 8 foto's van Tramhaus

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe willen