concert: Nits - Neon in Kunstmin Schouwburg op VRIJDAG 16 DECEMBER 2022

  • Nits
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2015
    © René Obdeijn
VR.
16 DEC
NITS - NEON Kunstmin Schouwburg, Dordrecht
2022
Hoofdprogramma Nits

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 december 2022.
Dat is 45 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

NITS is al meer dan 45 jaar de meest ongrijpbare band van Nederland, met een ontzagwekkend oeuvre. Van hun eerste album ‘Tent’ in de jaren 80 via ‘Red Tape’, ‘Nescio’, ‘Sketches of Spain’, ‘In the Dutch Mountains’ en ‘Ting’ (ook met Scapino Ballet Rotterdam) naar hun (voor) laatste album ‘Knot’ uit 2019. Want met het wegvallen van het live spelen door de coronamaatregelen ontstond ruimte in de NITS-agenda om te kunnen werken aan een nieuw album, ‘Neon’ (september 2022). Nu er gelukkig weer gespeeld kan worden komen ze met een theatershow rondom dit album. Concerten met muziek vol dynamiek en onverwachte wendingen, virtuositeit en soms met een warme Europese melancholie, alles immer stijlvol en veelzijdig. 

Op de setlist staan nummers van het nieuwe album ‘Neon’ plus natuurlijk een greep uit hun ‘classics’. Een avond met een heldere sound in een prachtig toneelbeeld.

Foto's van Nits

Foto Nits te Nits Foto Nits te The Nits - 14/04 - DeLaMar Foto Nits te Nits Foto Nits te The Nits - 14/04 - DeLaMar Foto Nits te The Nits - 14/04 - DeLaMar Foto Nits te De Nits - 10-03 - Paard
 
Bekijk alle 49 foto's van Nits

Gerelateerd nieuws