concert: Nits - Neon in Theater - Congrescentrum De Tamboer op ZATERDAG 05 NOVEMBER 2022

  • Nits
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2015
    © René Obdeijn
ZA.
05 NOV
NITS - NEON Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoogeveen
2022
Hoofdprogramma Nits

EXTRA INFORMATIE

NITS is al meer dan 45 jaar de meest ongrijpbare band van Nederland, met een ontzagwekkend oeuvre. Van hun eerste album ‘Tent’ in de jaren 80 via ‘Red Tape’, ‘Nescio’, ‘Sketches of Spain’, ‘In the Dutch Mountains’ en ‘Ting’ (ook met Scapino Ballet Rotterdam) naar hun (voor) laatste album ‘Knot’ uit 2019. Want met het wegvallen van het live spelen door de coronamaatregelen ontstond ruimte in de NITS-agenda om te kunnen werken aan een nieuw album, ‘Neon’ (september 2022). Nu er gelukkig weer gespeeld kan worden komen ze met een theatershow rondom dit album. Concerten met muziek vol dynamiek en onverwachte wendingen, virtuositeit en soms met een warme Europese melancholie, alles immer stijlvol en veelzijdig. 

Op de setlist staan nummers van het nieuwe album ‘Neon’ plus natuurlijk een greep uit hun ‘classics’. Een avond met een heldere sound in een prachtig toneelbeeld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nits - Neon in Theater - Congrescentrum De Tamboer plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Nits

Foto Nits te Nits Foto Nits te The Nits - 14/04 - DeLaMar Foto Nits te The Nits - 14/04 - DeLaMar Foto Nits te De Nits - 10-03 - Paard Foto Nits te De Nits - 10-03 - Paard Foto Nits te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
 
Bekijk alle 49 foto's van Nits

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws