concert: Dominic Seldis / Francis van Broekhuizen - The Francis & Dominic Show in Theater De Lievekamp op ZATERDAG 08 APRIL 2023

ZA.
08 APR
DOMINIC SELDIS / FRANCIS VAN BROEKHUIZEN - THE FRANCIS & DOMINIC SHOW 20:15 uur Theater De Lievekamp, Oss
2023
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dominic Seldis / Francis van Broekhuizen - The Francis & Dominic Show in Theater De Lievekamp
Tickets Dominic Seldis / Francis van Broekhuizen - The Francis & Dominic Show:
Weet waar je koopt!
za 08 apr
Theater De Lievekamp, Oss

EXTRA INFORMATIE

Wat krijg je als de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren, en kan genieten van een verbluffend concert.

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert u de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor en de garantie dat als u klassieke muziek ook maar een beetje leuk vindt, The Francis & Dominic show, fantastisch zal vinden!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Lievekamp in Oss. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Lievekamp in Oss? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dominic Seldis / Francis van Broekhuizen - The Francis & Dominic Show in Theater De Lievekamp plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws