concert: Supertrap - Crime of the Century in De Meenthe op VRIJDAG 10 FEBRUARI 2023

VR.
10 FEB
SUPERTRAP - CRIME OF THE CENTURY 20:00 uur De Meenthe, Steenwijk
2023
Hoofdprogramma Supertrap

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 februari 2023.
Dat is 47 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Supertrap - Crime of the Century in De Meenthe
DEZE Supertrap - Crime of the Century TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 10 feb
De Meenthe, Steenwijk

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse band Supertrap trekt na hun succesvolle Live in Paris en Breakfast in America shows ook dit seizoen weer het land in met de geniale muziek van Supertramp! Dit keer staat het album ‘Crime of the Century’ centraal. Dit album was voor Supertramp de grote doorbraak. De unieke Supertramp-sound, die zich kenmerkt door zijn enorme muzikaliteit, dynamiek en de ragfijne arrangementen, was hiermee geboren.

De gedreven muzikanten van Supertrap gaan dit album integraal opvoeren, voorzien van prachtige visuals en sfeervol licht. Iconische nummers als ‘School’, ‘Hide in your Shell’, ‘Dreamer’, ‘Rudy’ en als klap op de vuurpijl het titelnummer ‘Crime of the Century’ zullen de bezoekers kippenvel bezorgen. Daarnaast speelt deze tribute band ook een selectie uit de andere Supertramp albums, zoals ‘Breakfast in America’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Even in the Quietest Moments’.

Supertrap heeft als missie om de thema's van toen, zoals liefde, macht en religie naar het nu te brengen! Een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen!