concert: Motel Westcoast - One of these nights in Theater De Storm op ZATERDAG 15 APRIL 2023

  • Edward Reekers
    Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij
    © Nico Reinders
  • Syb van der Ploeg
    Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn
    © Andrea Roell
ZA.
15 APR
MOTEL WESTCOAST - ONE OF THESE NIGHTS 20:15 uur Theater De Storm, Winterswijk
2023
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Motel Westcoast - One of these nights in Theater De Storm
Tickets Motel Westcoast - One of these nights:
Weet waar je koopt!
za 15 apr
Theater De Storm, Winterswijk

EXTRA INFORMATIE

Voor het eerst wijdt Motel Westcoast een gehele set aan de legendarische Eagles een van 's werelds best verkopende bands, met meer dan 200 miljoen verkochte platen.

Na de pauze volgt The Best of the Westcoast met o.a. songs van legendarische groepen als The Beach Boys, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac en Joni Mitchell.

Een keer per twee jaar brengt Motel Westcoast een nieuwe show in het theater, nu al voor het 8e seizoen. De aanstekelijke muziek zorgt avond aan avond voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers. Sommigen zien hun jeugd weer aan zich voorbij trekken, anderen ontdekken nieuwe muzikale pareltjes maar voor iedereen geldt: het is genieten. Nu alweer bijna 15 jaar. En dat had niemand van het gezelschap in 2007 durven dromen. Dat eerste seizoen werd afgesloten in de Heineken Music Hall met een live uitzending op Radio 2, waar méér dan 1.1 miljoen mensen naar luisterden!

Met o.a. Syb van der Ploeg, Edward Reekers en Brenda Bee, samen met hun vijfkoppige band met o.a. Hubert Heeringa én bijzondere special guest.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Storm in Winterswijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Storm in Winterswijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Motel Westcoast - One of these nights in Theater De Storm plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Edward Reekers, Motel Westcoast, Syb van der Ploeg

Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Ayreon - 12/09 - 013 Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn Foto Syb van der Ploeg te Dilana Smith / Syb van der Ploeg - 19/10 - Theater de Purmaryn
 
Bekijk alle 4 foto's van Edward Reekers
Bekijk alle 5 foto's van Syb van der Ploeg

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws