concert: Ellen ten Damme - Barock in Oude Luxor Theater op VRIJDAG 14 APRIL 2023

  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
VR.
14 APR
ELLEN TEN DAMME - BAROCK 20:00 uur Oude Luxor Theater, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Ellen ten Damme
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ellen ten Damme - Barock in Oude Luxor Theater
Tickets Ellen ten Damme - Barock:
Weet waar je koopt!
vr 14 apr
Oude Luxor Theater, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar toetsenist nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Oude Luxor Theater in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Oude Luxor Theater in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ellen ten Damme - Barock in Oude Luxor Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ellen ten Damme

Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso Foto Ellen ten Damme te Bevrijdingspop Haarlem 2001 Foto Ellen ten Damme te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré
 
Bekijk alle 101 foto's van Ellen ten Damme

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws