concert: Ellen ten Damme - Barock in Deventer Schouwburg op VRIJDAG 09 DECEMBER 2022

  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
VR.
09 DEC
ELLEN TEN DAMME - BAROCK 20:00 uur Deventer Schouwburg, Deventer
2022
Hoofdprogramma Ellen ten Damme

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 december 2022.
Dat is 61 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ellen ten Damme - Barock in Deventer Schouwburg
DEZE Ellen ten Damme - Barock TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 09 dec
Deventer Schouwburg, Deventer

EXTRA INFORMATIE

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar toetsenist nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Foto's van Ellen ten Damme

Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - Barock - 17/09 - Theater de Purmaryn Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso Foto Ellen ten Damme te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 03/09 - Zuiderparktheater Foto Ellen ten Damme te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 03/09 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 101 foto's van Ellen ten Damme

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws