concert: Pink Floyd Project in Neushoorn op ZATERDAG 17 DECEMBER 2022

 • Pink Floyd Project
  Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel
 • Pink Floyd Project
  Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel
ZA.
17 DEC
PINK FLOYD PROJECT Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Pink Floyd Project
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pink Floyd Project in Neushoorn
Tickets Pink Floyd Project:
za 17 dec
Neushoorn, Leeuwarden
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

Hello? Is there anybody in there? Een week vooraf aan de Top 2000 neemt Pink Floyd Project je mee terug naar alle krakers van hits met ‘Pink Floyd in de Top 2000’. Alle nummers genoteerd in de lijst der lijsten worden deze avond van begintoon tot slotakkoord gespeeld.

De 12-koppige band speelt alle nummers van Pink Floyd uit de lijst in chronologische volgorde live. Wouter Bessels, journalist en schrijver van de Nederlandse Pink Floyd biografie, fungeert daarbij als 'popprofessor' en geeft voorafgaand aan de show een interactieve lezing over Pink Floyd in de Top 2000.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pink Floyd Project in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pink Floyd Project

Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel
 
Bekijk alle 10 foto's van Pink Floyd Project

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws