concert: Ten Times A Million in Het Bolwerk op ZATERDAG 19 NOVEMBER 2022

  • Ten Times A Million
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Ten Times A Million
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
19 NOV
TEN TIMES A MILLION 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2022
Hoofdprogramma Ten Times A Million
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ten Times A Million in Het Bolwerk
Tickets Ten Times A Million:
za 19 nov
Het Bolwerk, Sneek
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Ten Times A Million speelt melodieuze, sfeer-overstijgende rockanthems van het kaliber Foo Fighters en Arctic Monkeys, met scherpte en aandacht voor inhoud, tekst en arrangement.

De eerste gelijknamige EP van de band trok meteen de big guns aan tafel. Julian Emery (Gavin DeGraw, Nothing But Thieves) en engineer Adam Noble (Nothing But Thieves,Placebo) werkten mee. Bovendien is de muziek opgenomen in een van de beroemdste studios op aarde, het door Sir George Martin opgerichte Open Air. Allemaal wapenfeiten die erom schreeuwen dat Ten Times A Million streeft naar het hoogst haalbare.

De band wist de pandemie kranig te doorstaan door de socials van andere partijen – waaronder kickbokser Peter Aerts en Bagels & Beans – over te nemen voor een dag: hiermee kon de band alsnog op tournee en bewonderd worden vanuit de luie stoel. Gelukkig hoeft dat nu niet meer: vanavond keert de band in volle glorie terug binnen hun element, op het podium en onder de schijnwerpers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ten Times A Million in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ten Times A Million

Foto Ten Times A Million te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto Ten Times A Million te Waterpop 2019 Foto Ten Times A Million te Navarone - 22/10 - Paradiso Foto Ten Times A Million te Waterpop 2019 Foto Ten Times A Million te Waterpop 2019 Foto Ten Times A Million te Pinkpop 2022 - Vrijdag
 
Bekijk alle 23 foto's van Ten Times A Million

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws