concert: CMAT in Rotown op ZONDAG 13 NOVEMBER 2022

  • CMAT
    London Calling #1 2022 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
13 NOV
CMAT 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma CMAT

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 13 november 2022.
Dat is 528 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets CMAT in Rotown
DEZE CMAT TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 13 nov
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Humor en melancholie zijn het perfecte showbizz-koppel in de wereld van CMAT, oftewel Ciara Mary-Alice Thompson. Onder de schone schijn van fraaie country pop zingt de Ierse songwriter met ontwapenende eerlijkheid over de meest rommelige doch herkenbare hoofdstukken des levens: de coming-of-age avonturen, de liefdesleed, de eenzaamheid en het leren houden van jezelf.

Het juichend ontvangen debuut If My Wife New I’d Be Dead bracht CMAT op bijna ieder verlanglijstje van ‘meest veelbelovende artiesten van 2022’. De liedjes buitelen op het randje van kitsch maar worden intussen zo openhartig gezongen dat de knipoog uitblijft. CMAT komt weliswaar grappig uit de verf, maar haar werk is alles behalve een grap: een dubbelzijdig zwaard die de problemen in het leven haarscherp doormidden kerft. Kortom: dit belooft een bijzondere avond te worden.

Foto's van CMAT

Foto CMAT te Eurosonic Noorderslag 2024 - woensdag Foto CMAT te Teskey Brothers - 10/03 - AFAS Live Foto CMAT te Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag Foto CMAT te London Calling #1 2022 - Zaterdag Foto CMAT te Eurosonic Noorderslag 2024 - woensdag Foto CMAT te Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag
 
Bekijk alle 19 foto's van CMAT

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws