concert: Israel Nash in TivoliVredenburg op DONDERDAG 31 AUGUSTUS 2023

DO.
31 AUG
ISRAEL NASH Pandora, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2023
Hoofdprogramma Israel Nash
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Israel Nash in TivoliVredenburg
Tickets Israel Nash
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
do 31 aug
Israel Nash
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 31,75
do 31 aug
Israel Nash
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 31,75

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse singer-songwriter Israel Nash neemt je met zijn dromerige, soms psychedelische gitaarrock mee terug naar de jaren zeventig. Neil Young is een naam die in je hoofd opduikt als je naar Nash’ nieuwste album ‘Topaz’ (2021) luistert, maar ook Pink Floyd is nooit ver weg. Geheime wapen van Israel Nash is zijn pedalsteelgitarist Eric Swanson, die het bandgeluid naar grote hoogten tilt. Voeg daar ook nog eens een steengoede blazersectie en soulvolle backing vocalen aan toe en je snap waarom ‘Topaz’ wederom een schot in de roos is. Een betoverend mooie hippierootsplaat, waardoor je haast gaat denken dat het ooit nog goed komt met de wereld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Israel Nash in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws