concert: Henny - Een reggae saluut door Rootsriders in Het Bolwerk op ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2022

  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
  • Rootsriders
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
ZA.
17 SEP
HENNY - EEN REGGAE SALUUT DOOR ROOTSRIDERS 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2022
Hoofdprogramma Rootsriders
Toegang VVK € 17,50/ Deur € 19,50

EXTRA INFORMATIE

In september brengen Rootsriders een laatste muzikale groet aan de onlangs overleden Doe Maar frontman Henny Vrienten. Vooral om hem te eren voor wat hij voor de popularisering van en de erkenning voor reggaemuziek in Nederland heeft betekend. Maar natuurlijk ook als afscheid aan een jeugdheld, want ook de leden van Rootsriders zijn met zijn tijdloze liedjes opgegroeid. Voor deze eenmalige korte tour keert oud-bandlid Tjerk Schoonheim terug als gastzanger in de gelederen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Henny - Een reggae saluut door Rootsriders in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te Paaspop 2022 Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant
 
Bekijk alle 33 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws