concert: NH Café: LaJuulz - Zeeziek in Neushoorn op DONDERDAG 21 JULI 2022

DO.
21 JUL
NH CAFÉ: LAJUULZ - ZEEZIEK Café, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma LaJuulz

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

Op de donderdagavond is er veel mogelijk in het Neushoorn Café, van leuke workshops tot improv comedy en kleinkunst. Voor elk wat wils; gezellig, laagdrempelig en je leert soms ook nog eens wat!

Zeeziek is een muzikale performance over vertrouwen in jezelf en in de ander, over durven los te laten en verkeerde keuzes maken, over vallen en opstaan. Wat gebeurt er als je iets waar je om geeft te graag bij je wilt houden? Geeft het je dan nog geluk? Je knijpt het te hard vast waardoor het uit je handen glipt. Wat gebeurt er als je zonder bent? Wat als er dan iets anders komt? Waag je weer een poging of voel je nog de napijn aan je hoofd? Als je niets vertrouwt, kan ook niets je in de steek laten, maar word je daar gelukkig van?

Samen met poëtische teksten, elektronische muziek en kwetsbare beelden neemt LaJuulz je mee in deze mysterieuze en intieme performance.

Zaal: NH Café

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NH Café: LaJuulz - Zeeziek in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]