concert: Riverside (PL) in De Bosuil op VRIJDAG 16 SEPTEMBER 2022

  • Riverside (PL)
    Riverside -20/05 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Riverside (PL)
    Bospop 2011
    © Erik Luyten
VR.
16 SEP
RIVERSIDE (PL) 20:00 uur De Bosuil, Weert
2022
Hoofdprogramma Riverside (PL)

EXTRA INFORMATIE

Riverside is ongetwijfeld een van dé zwaargewichten in de progressieve rockscene en gaat op een Europese tournee om hun 20-jarig bestaan te vieren.

Gedurende deze 20 jaar heeft de in Warschau gevestigde band zeven studio-albums, een paar live-albums en twee mini-albums uitgebracht. Hun muziek is geëvolueerd naar hun eigen karakteristieke, herkenbare stijl. De leider van Riverside, Mariusz Duda, schrijft over eenzaamheid, het bestrijden van depressies en te proberen overleven in een steeds veranderende wereld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Bosuil in Weert. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Bosuil in Weert? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Riverside (PL) in De Bosuil plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Riverside (PL)

Foto Riverside (PL) te Riverside - 12/11 - TivoliVredenburg Foto Riverside (PL) te Progpower Europe 2006 Foto Riverside (PL) te Riverside - 15/04 - Boerderij (Zoetermeer) Foto Riverside (PL) te Riverside - 26/03 - Hedon Foto Riverside (PL) te Riverside - 12/11 - TivoliVredenburg Foto Riverside (PL) te Riverside -20/05 - Metropool
 
Bekijk alle 76 foto's van Riverside (PL)

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen