concert: Voltage in De Pul op VRIJDAG 09 DECEMBER 2022

  • Voltage
    Festival 't Zeeltje 2017
  • Voltage
    Festival 't Zeeltje 2017
VR.
09 DEC
VOLTAGE 20:00 uur De Pul, Uden
2022
Hoofdprogramma Voltage

EXTRA INFORMATIE

Voltage is een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Met invloeden van Status Quo en AC/DC en met de smoel van Bluesrock bands als ZZ TOP en Blackberry Smoke zet Voltage een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer. Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband, maar al snel ontstond er eigen materiaal. Nu is het tijd voor nieuwe muziek die tijdens de Tomorrow Hits Today tour live gepresenteerd zal worden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Pul in Uden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Pul in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Voltage in De Pul plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Voltage

Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Floor Jansen - 15/07 - Het Zomer Theater Foto Voltage te Floor Jansen - 15/07 - Het Zomer Theater Foto Voltage te Floor Jansen - 15/07 - Het Zomer Theater Foto Voltage te Bierpop 2017
 
Bekijk alle 19 foto's van Voltage

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws