concert: Voltage in ECI Cultuurfabriek op ZATERDAG 15 OKTOBER 2022

  • Voltage
    Festival 't Zeeltje 2017
  • Voltage
    Festival 't Zeeltje 2017
ZA.
15 OKT
VOLTAGE 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2022
Hoofdprogramma Voltage
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Voltage in ECI Cultuurfabriek
Tickets Voltage:
za 15 okt
ECI Cultuurfabriek, Roermond
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

Voltage is een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Met invloeden van Status Quo en AC/DC en met de smoel van Bluesrock bands als ZZ TOP en Blackberry Smoke zet Voltage een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer. Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband, maar al snel ontstond er eigen materiaal. Nu is het tijd voor nieuwe muziek die tijdens de Tomorrow Hits Today tour live gepresenteerd zal worden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van ECI Cultuurfabriek in Roermond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Voltage in ECI Cultuurfabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Voltage

Foto Voltage te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zaterdag Foto Voltage te Floor Jansen - 15/07 - Het Zomer Theater Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Floor Jansen - 15/07 - Het Zomer Theater Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Bierpop 2017
 
Bekijk alle 19 foto's van Voltage

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws