concert: Rondé in Gebr. De Nobel op ZATERDAG 15 OKTOBER 2022

  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
ZA.
15 OKT
RONDÉ Grote zaal, 20:00 uur Gebr. De Nobel, Leiden
2022
Hoofdprogramma Rondé
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rondé in Gebr. De Nobel
Tickets Rondé:
za 15 okt
Gebr. De Nobel, Leiden

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met hun dansbare en aanstekelijke indiepop is RONDÉ niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio. In 2014 brak de band door met hun eerste single ‘Run’. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we 6 jaar verder en mag RONDÉ meerdere hits op hun naam schrijven. Met daar aan toegevoegd diverse optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop.

Eind 2020 kwam het viertal met de verrassende popliedjes ‘Get To You’ & ‘Real Feelings’, geproduceerd door Gordon Groothedde, welke samen al miljoenen keren gestreamd zijn. Ook in 2021 zal het viertal van zich laten horen, zowel met nieuwe muziek als met hun befaamde energieke liveshows. RONDÉ is Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gebr. De Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gebr. De Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rondé in Gebr. De Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rondé

Foto Rondé te James Bay - 04/08 - NDSM-Werf Foto Rondé te Rondé - 07/03 - TivoliVredenburg Foto Rondé te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Rondé te Damaris Festival 2015 Foto Rondé te Central Park 2019 Foto Rondé te Eindfeest Popronde 2014
 
Bekijk alle 209 foto's van Rondé

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws