concert: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in De Pul op VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2022

  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    3voor12 Song Van Het Jaar 2016
    © Jessy Gabriel
  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
    © Andrea Roell
VR.
30 SEP
THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST 20:00 uur De Pul, Uden
2022

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 september 2022.
Dat is 545 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in De Pul
DEZE Thijs Boontjes Dans- en Showorkest TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 30 sep
De Pul, Uden

EXTRA INFORMATIE

Zanger en entertainer pur sang Thijs Boontjes maakt Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog; doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Nederlandstalige oorwurmpop met karakter, dankzij Boontjes’ scherpe pen en niet te vergeten zijn dans- en showorkest bestaande uit de crème de la crème van de vaderlandse popmuziek.

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in.

Voor wie het, net als Boontjes zelf, bijna verleerd was na anderhalve sfeerloze jaren: deze avond is een lesje in de aloude kunst van de à-à-ambiance. ‘Ambiance’ is het eerste nummer van de nieuwe Boontjes EP, die binnenkort in zijn geheel zal verschijnen.

Foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 42 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws