concert: Waylon - Gewoon Willem in Koninklijk Theater Carré op ZATERDAG 08 APRIL 2023

  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
ZA.
08 APR
WAYLON - GEWOON WILLEM 20:15 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Waylon

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de theatershow geeft Willem (of Waylon), aan de hand van anekdotes uit een rijk leven, uitleg bij het album. Daarnaast gaat hij in gesprek met zijn publiek. Maar het liefst maakt hij muziek en zingt hij daarbij in zijn moerstaal. Hij brengt in een negentig minuten durend programma eigen liedjes, maar neemt ook een duik in de Nederlandstalige popgeschiedenis. Zodoende zijn er ook nummers van onder anderen Robert Long en André Hazes te verwachten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - Gewoon Willem in Koninklijk Theater Carré plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Stöppelhaene 2017 - Donderdag Foto Waylon te Dauwpop 2010 Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 30/11 - Ahoy Foto Waylon te Bevrijdingsfestival Amsterdam 2011 Foto Waylon te Top 1000 allertijden in concert - Ahoy Foto Waylon te Waylon 22/09   013
 
Bekijk alle 331 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws