concert: Waylon - Gewoon Willem in Theater aan de Schie op DONDERDAG 13 OKTOBER 2022

  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
DO.
13 OKT
WAYLON - GEWOON WILLEM 20:15 uur Theater aan de Schie, Schiedam
2022
Hoofdprogramma Waylon

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de theatershow geeft Willem (of Waylon), aan de hand van anekdotes uit een rijk leven, uitleg bij het album. Daarnaast gaat hij in gesprek met zijn publiek. Maar het liefst maakt hij muziek en zingt hij daarbij in zijn moerstaal. Hij brengt in een negentig minuten durend programma eigen liedjes, maar neemt ook een duik in de Nederlandstalige popgeschiedenis. Zodoende zijn er ook nummers van onder anderen Robert Long en André Hazes te verwachten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater aan de Schie in Schiedam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater aan de Schie in Schiedam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - Gewoon Willem in Theater aan de Schie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Top 1000 allertijden in concert - Ahoy Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 01/12 - Ahoy Foto Waylon te Appelpop 2015 - Zaterdag Foto Waylon te Paaspop Schijndel 2010 Foto Waylon te Waylon - 3/4 - Mezz Foto Waylon te TMF Awards 2010
 
Bekijk alle 311 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws