concert: Jan Akkerman 75 jaar in Het Bolwerk op ZATERDAG 04 JUNI 2022

  • Jan Akkerman
    Bluesrock Tegelen 2017
    © René Obdeijn
  • Jan Akkerman
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
ZA.
04 JUN
JAN AKKERMAN 75 JAAR 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2022
Hoofdprogramma Jan Akkerman
Toegang vvk 20 zaal 22,50

EXTRA INFORMATIE

Jan Akkerman is zonder twijfel één van de allergrootste gitaristen die Nederland ooit voortgebracht heeft. Enorm invloedrijk en een grote inspirator voor andere gitaristen, waaronder Brian May (Queen) en Peter Banks (Yes). Hij brak door als gitarist van Focus, had ook groot succes met Brainbox en speelde met de grote der aarden, zoals B.B. King en Charlie Byrd. Het knappe is dat Jan zich niet vastbijt op één stijl, maar eigenlijk alles kan. Blueslicks gaan hem niet zo makkelijk af als ingewikkelde prog, verfijnde jazz, scheurende solo’s of klassiek spel. Een werkelijke alleskunner. Niet voor niks heeft hij de Gouden Harp al in zijn kast staan. Verwacht met zijn ‘Walk of my life tour’ een mooi oeuvre-overzicht van deze gitaargrootheid.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jan Akkerman 75 jaar in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 29/12 - Doornroosje Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013
 
Bekijk alle 17 foto's van Jan Akkerman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan