concert: Bløf in Openluchttheater De Goffert op ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022

  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
  • Bløf
    De Vrienden van Amstel Live 2013
    © Anja de Bruijn
ZA.
24 SEP
BLØF 20:30 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Bløf

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 september 2022.
Dat is 572 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Bløf in Openluchttheater De Goffert is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 24 sep
BLØF
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 46,00

EXTRA INFORMATIE

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben de afgelopen jaren alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken: bijna veertig hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome en een eigen festival genaamd ‘Concert At Sea’.
Het succes is het bewijs dat BLØF nog steeds muziek maakt die mensen weet te raken. Hun twaalfde studio-album ‘Aan’ brak wederom alle records. De eerste single van het album ‘Wereld van verschil’ was een duet met rapper Typhoon. Daarop volgde ‘Zoutelande’, een hit van jewelste. Het niet kunnen spelen voor publiek was zwaar voor een band met een live reputatie als BLØF. Maar boos of bitter wil de band daarover niet zijn en zeker niet klinken. ,,We blijven positief en we blijven doorgaan. Achter die horizon ligt vast weer genoeg moois,’’ zo laat de band weten. ,,Dat gevoel van hoop en verwachting willen we vasthouden en overbrengen.” en dat hoor je op de nieuwe EP “Polaroids_01”.

Foto's van Bløf

Foto Bløf te BLØF - 09/04 - Ziggo Dome Foto Bløf te Central Park Festival 2017 Foto Bløf te HIER Festival 2023 Foto Bløf te Tuckerville 2019 Foto Bløf te Bløf - 18/12 - Paradiso Foto Bløf te Bløf - 15/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 315 foto's van Bløf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws