concert: Bløf in Openluchttheater De Goffert op VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2022

  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
VR.
23 SEP
BLØF 20:30 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Bløf
Concert uitverkocht
Bløf in Openluchttheater De Goffert is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 23 sep
BLØF
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 46,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Bløf aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben de afgelopen jaren alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken: bijna veertig hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome en een eigen festival genaamd ‘Concert At Sea’.

Het succes is het bewijs dat BLØF nog steeds muziek maakt die mensen weet te raken. Hun twaalfde studio-album ‘Aan’ brak wederom alle records. De eerste single van het album ‘Wereld van verschil’ was een duet met rapper Typhoon. Daarop volgde ‘Zoutelande’, een hit van jewelste. Het niet kunnen spelen voor publiek was zwaar voor een band met een live reputatie als BLØF. Maar boos of bitter wil de band daarover niet zijn en zeker niet klinken. ,,We blijven positief en we blijven doorgaan. Achter die horizon ligt vast weer genoeg moois,’’ zo laat de band weten. ,,Dat gevoel van hoop en verwachting willen we vasthouden en overbrengen.” en dat hoor je op de nieuwe EP “Polaroids_01”.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater De Goffert in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bløf in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bløf

Foto Bløf te Bløf - 8/7 - Openluchttheater Hertme Foto Bløf te Bløf - 24/11 - 013 Foto Bløf te Bløf - 15/12 - Paradiso Foto Bløf te Tuckerville 2019 Foto Bløf te Bløf - 8/7 - Openluchttheater Hertme Foto Bløf te Bløf - 31/05 - Openluchttheater Caprera
 
Bekijk alle 281 foto's van Bløf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws