concert: De Dijk in Maassilo op DONDERDAG 08 DECEMBER 2022

  • De Dijk
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • De Dijk
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
DO.
08 DEC
DE DIJK 19:00 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2022
Hoofdprogramma De Dijk

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 december 2022.
Dat is 530 dagen geleden.

Concert uitverkocht
De Dijk in Maassilo is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 08 dec
De Dijk
Maassilo, Rotterdam
€ 35,50

EXTRA INFORMATIE

Goed je weer te zien. De boodschap is simpel: de lading van die boodschap is op dit moment omvangrijker dan ooit. De Dijk, een van de meest geliefde en duurzame vaderlandse bands speelt vandaag in de Maassilo om niet alleen het 40-jarige bestaan te vieren, maar het samen zijn in het algemeen.

De band zelf onderstreept het nog even: “Net als iedereen kijken we uit naar het moment dat we elkaar weer zullen treffen onder normale omstandigheden. Als vrienden onder elkaar. Als mensen met elkaar. Als band op het podium, met ons publiek in de zaal. We weten inmiddels allemaal hoe bijzonder dat normale eigenlijk is.”

De Dijks vertrouwde stampei van Nederlandstalige blues, soul, rock en chanson rijpt als een goede wijn. En binnen dat rijke oeuvre weet de groep steeds opnieuw een universeel sentiment te vangen, en de expressieve stem van Huub Van der Lubbe komt nog altijd vanuit de tenen. Vanavond in de Maassilo zal de De Dijk wederom de wateren trotseren.

Foto's van De Dijk

Foto De Dijk te Vrienden van Amstel 2006 Foto De Dijk te Zwarte Cross 2018 - Zondag Foto De Dijk te De Dijk - 02/06 - Zuiderparktheater Foto De Dijk te De Dijk - 11/06 - TivoliVredenburg Foto De Dijk te De Dijk - 02/06 - Zuiderparktheater Foto De Dijk te De Dijk - 09/11 - Maassilo
 
Bekijk alle 160 foto's van De Dijk

Gerelateerd nieuws