concert: Steve Vai in Openluchttheater Rivierenhof op ZONDAG 10 JULI 2022

  • Steve Vai
    Steve Vai - 16/11 - 013
    © Nico Reinders
  • Steve Vai
    G3 - 20/7 - HMH
ZO.
10 JUL
STEVE VAI 20:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2022
Hoofdprogramma Steve Vai

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 10 juli 2022.
Dat is 627 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Steve Vai in Openluchttheater Rivierenhof
DEZE Steve Vai TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 10 jul
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne

EXTRA INFORMATIE

Samen met zijn leraar Joe Satriani wordt ‘six string wizard’ en gitaargod Steve Vai beschouwd als 1 van de beste en meest virtuoze instrumentalisten aller tijden. Hij was dé gitarist van Frank Zappa in de jaren ’80 om later bij David Lee Roth (ex Van Halen) en Whitesnake (‘Here I go again’) het mooie weer te maken. Vanaf die tijd was hij ook solo actief en ging hij uitgebreid op tour met zijn eigen bands en in gelegenheidsformaties met collega’s als Satriani, Yngwie Malmsteen, Zakk Wylde en Steve Lukather. Vai is ontwerper van verschillende gitaarlijnen met trouwe afnemers bij bands zoals Korn en Limp Bizkit.

Hij is de auteur van Vaideology: Basic Music Theory for Guitar Players, boek waarmee hij zowel beginnende als ervaren gitaristen wil inspireren. Hij is te horen op de beste platen van Alice Cooper, PIL, Joe Jackson, Ozzy Osbourne en Meat Loaf. En ging in het nieuwe decennium uitgebreid (en obligaat) experimenteren met enkele orkesten. Binnen zijn repertoire tippen we graag ‘Passion and Warfare’ uit 1990 en het recent verschenen album ‘Inviolate’.

Foto's van Steve Vai

Foto Steve Vai te Bospop 2022 - Zaterdag Foto Steve Vai te G3 - 20/7 - HMH Foto Steve Vai te Arrow Rock Festival 2007 Foto Steve Vai te Steve Vai - 16/11 - 013 Foto Steve Vai te G3 - 20/7 - HMH Foto Steve Vai te Steve Vai - 16/11 - 013
 
Bekijk alle 36 foto's van Steve Vai

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest