Steve Vai komt prijs in ontvangst nemen en optreden op Sena Award-show

Steve Vai 2
Steve Vai komt prijs in ontvangst nemen en optreden op Sena Award-show
Door sjoertb op 31 mei 2016 - 15:08 Gitaarvirtuoos Steve Vai heeft de prestigieuze Sena European Guitar Award 2016 gewonnen voor zijn oeuvre. Eerder won Vai drie Grammy Awards. De keuze voor de gitarist was makkelijk volgens juryvoorzitter Jean-Paul Heck: "Steve Vai is de ultieme rockgitarist die samen met generatiegenoten zoals Eddie van Halen en Joe Satriani de gitaarwereld voorgoed veranderde."

De prijs wordt op zaterdag 9 juli in Gebouw-T in Bergen op Zoom uitgereikt. Steve Vai komt naast de prijs in ontvangst nemen ook een optreden geven. De show is bij te wonen voor 22,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van het podium.

Steve Vai is erg content met het winnen van de award: "Het is voor mij een enorme eer, [...] een erkenning voor mijn muzikale contributies. Ik kijk er erg naar uit om bij de award-show aanwezig te zijn en een aantal songs met mijn eigen band te spelen. Daarnaast is het geweldig om in contact te komen met de broederschap van gitaristen in Nederland.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBen Caplan

BEN CAPLAN AND THE CASUAL SMOKERS OP TOUR DOOR...De man met de opvallende baard en zijn kameraden komen deze kant op. Ben...

Spain

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SPAIN IN PAARD VAN TROJE +... De alt-rockband Spain maakt heerlijke, melancholische slowcore en komt nu met...

REACTIES

Avatar ProgDamien
di 31 mei 2016 22:37

ProgDamien Show is al een tijdje uitverkocht. Ben erbij!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.