concert: The Desmonds in Vera op ZATERDAG 12 MAART 2022

  • Bongloard
    Kliko Fest 2021 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso
  • Bongloard
    Kliko Fest 2021 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
12 MRT
THE DESMONDS Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2022
Hoofdprogramma The Desmonds
Voorprogramma Bongloard
Toegang €3

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 maart 2022.
Dat is 778 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Desmonds zijn één van de nieuwste bands in de Nederlandse underground. Afgelopen jaren is hun thuisstad Groningen de spil geweest van waaruit ze de landelijke indie scenes hebben veroverd. In de studio en op het podium vindt de band zichzelf continu opnieuw uit, resulterend in nummers die de puntige Amerikaanse garagepunk-sound combineren met een ondefinieerbaar maar herkenbaar Nederlands geluid, vergelijkbaar met Iguana Death Cult en Personal Trainer.

The Desmonds nemen als Never Mind the Hype talent deel aan Popronde 2020 en 2021. Ze speelden al eerder in VERA in het voorprogramma van Mike Krol, op Bevrijdingsfestival Groningen en volgden het coachingstraject van Hit the North.

Na een serie succesvolle singles en de Dripping EP, heeft de band in Oktober haar eigen artistieke onafhankelijkheidsverklaring uitgebracht: het debuutalbum Good Morning America. Met dit album komen ze terug naar VERA op 12 maart!

Foto's van Bongloard

Foto Bongloard te Kliko Fest 2021 - Patronaat Foto Bongloard te Kliko Fest 2021 - Patronaat Foto Bongloard te Kliko Fest 2021 - Patronaat Foto Bongloard te Kliko Fest 2021 - Patronaat Foto Bongloard te Kliko Fest 2021 - Patronaat
 
Bekijk alle 5 foto's van Bongloard

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest