concert: NJJO & Maarten Hogenhuis in De Harmonie op ZONDAG 11 SEPTEMBER 2022

ZO.
11 SEP
NJJO & MAARTEN HOGENHUIS Rabobank zaal (middenzaal), 20:00 uur De Harmonie, Leeuwarden
2022

EXTRA INFORMATIE

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO), ofwel het Jong Oranje van de Jazz, is sinds 2009 hèt orkest (ongeveer 18 deelnemers) met de grootste jazz talenten van Nederland onder de 26 jaar. Het orkest heeft elke twee jaar een andere artistiek leider, afkomstig uit het professionele jazzcircuit. De artistieke leider van de NJJO 2021 & 2022 is de saxofonist, componist en bandleider Maarten Hogenhuis. Eerdere artistieke leiders van het NJJO waren Ruben Hein, Anton Goudsmit, Martin Fondse, Eric Vloeimans, Benjamin Herman en nestor Peter Guidi.

Maarten Hogenhuis is onder meer lid van de powerjazzformatie BRUUT! speelt in duo samen met gitarist Jesse van Ruller en leidt daarnaast zijn eigen trio.

Zij gaan volgend jaar op tournee met een door Hogenhuis op maat geschreven, eclectisch programma op het snijvlak van jazz, pop & afro grooves.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Harmonie in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Harmonie in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NJJO & Maarten Hogenhuis in De Harmonie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws