event: NIEUWJAARS STREAM 2022 livestream op WOENSDAG 05 JANUARI 2022

  • Typhoon
    Dauwpop 2015
  • Tangarine
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
WO.
05 JAN
NIEUWJAARS STREAM 2022 20:00 uur Hedon, Zwolle
2022

Dit was een virtueel bij te wonen concert

Let op! Dit concert was alleen online (via een stream) te volgen.

MEER LIVESTREAMS?

Check hier de volledige livestream agenda van Podiuminfo!

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 05 januari 2022.
Dat is 838 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De gemeente Zwolle trapt 2022 af met een veelzijdige livestream vol muziek van bekende en nieuwe Zwolse artiesten. Ook zijn er interviews met creatieve Zwollenaren met landelijk en internationaal succes en diverse andere gasten waaronder het technische hoogstandje robothond Spot. De livestream vanuit het Zwolse poppodium Hedon is op woensdag 5 januari vanaf 20:00 uur gratis te volgen via hedon-zwolle.nl/live.

Het programma is erg veelzijdig. Zo is er tijdens de livestream muziek van o.a. het ArtEZ Pop Orkest met Typhoon, Rico, Tangarine, Julia, Piet Jr. & Evva. Ook komen verschillende creatieve Zwollenaren aan het woord die Zwolle en zichzelf landelijk of internationaal op de kaart hebben gezet. Zo is er een interview met fotograaf Nathan Reinds over zijn werk als huisfotograaf van het Eurovisie Songfestival en is er een bijdrage van de nieuwe Zwolse stadsdichter Sarah Lucassen. Dit is slechts een greep uit het volledige programma. Uiteraard is er ook een mooie rol voor de burgemeester van Zwolle, Peter Snijders. Host van de avond is de bekende Zwolse presentator Boudewijn Koops. 

Foto's van Piet Jr., Rico, Tangarine, Typhoon

Foto Piet Jr. te The Game - 18/02 - Hedon Foto Piet Jr. te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Piet Jr. te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Piet Jr. te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Tangarine te Heartland Festival 2018 Foto Tangarine te De Wereld Draait Buiten 2014
 
Bekijk alle 4 foto's van Piet Jr.
Bekijk alle 34 foto's van Tangarine
Bekijk alle 233 foto's van Typhoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws