concert: The Fortunate Sons in Bibelot op VRIJDAG 10 JUNI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Fortunate Sons
    Fields of Joy Festival 2016
  • The Fortunate Sons
    Fields of Joy Festival 2016


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Fortunate Sons in Bibelot) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
10 JUN
THE FORTUNATE SONS Main Stage, 20:30 uur Bibelot, Dordrecht
2022
Hoofdprogramma The Fortunate Sons

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 07 januari 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 10 juni 2022.

EXTRA INFORMATIE

Cosmo’s Factory is een album dat gekenmerkt wordt door een grote diversiteit aan stijlen, maar ook een album vol met hits als: 'Who’ll Stop The Rain', 'Travelin Band' en 'Up Around The Bend'. Van de 13 CCR noteringen in de afgelopen top 2000 zijn er maar liefst vijf nummers afkomstig van Cosmo’s Factory. Maar het is juist de diversiteit en de experimenteerdrift dat het album zo bijzonder maakt.
Met Cosmo’s Factory leverden John Fogerty en zijn mannen een absoluut meesterwerk af. Een album dat het zonder enige twijfel verdient om in de 2022 tournee van The Fortunate Sons een centrale plek in te nemen. Naast de integrale vertolking van Cosmo’s Factory zal de show aangevuld worden met de grootste hits van CCR tot een ruim twee uur durend feest der herkenning.

Foto's van The Fortunate Sons

Foto The Fortunate Sons te Fields of Joy Festival 2016 Foto The Fortunate Sons te Hob Nob 2010 Foto The Fortunate Sons te Hob Nob 2010 Foto The Fortunate Sons te Hob Nob 2010 Foto The Fortunate Sons te Fields of Joy Festival 2016 Foto The Fortunate Sons te Fields of Joy Festival 2016
 
Bekijk alle 9 foto's van The Fortunate Sons

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws