concert: Op het witte doek: Gorillaz in NatLab op WOENSDAG 29 DECEMBER 2021

  • Gorillaz
    Gorillaz - 21/11 - Ziggo Dome
    © Anne-Marie Kok
  • Gorillaz
    Gorillaz - 21/11 - Ziggo Dome
    © Anne-Marie Kok
WO.
29 DEC
OP HET WITTE DOEK: GORILLAZ 20:00 uur NatLab, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Gorillaz

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 29 december 2021.
Dat is 848 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Virtueel concert in Natlab

Een concert midden in de kerstvakantie...? Het kan nog! Wordt dankzij ons grote scherm en fantastische geluid ondergedompeld het spectaculaire optreden van de grootste virtuele band ter wereld.

De welbekende visuals van Jamie Hewlett en een opwindend performance, opgenomen in Kong Studios in Londen, het hoofdkwartier van Gorillaz, spatten 29 december van ons witte doek. Gitarest Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D worden vergezeld door Damon Albarn en de hele liveband - plus nog een aantal muzikale gasten. Muziek van het Song Machineproject en eerdere klassiekers worden verrijkt door beelden van achter de schermen en een toelichting door Damon Albarn en Jamie Hewlett zelf. Kom genieten van dit eerste optreden van Gorillaz sinds 2018!


PROGRAMMA
Pre-show (60 min): bespreking van het werk van Gorillaz, korte interviews met leden van de live band en er worden platen gedraaid. Tijdens dit deel mag je de zaal in en uit mag lopen om wat te drinken te halen met mondkapje op.

Concert (90 min)

Behind the scenes (7 min)

Foto's van Gorillaz

Foto Gorillaz te Gorillaz - 21/11 - Ziggo Dome Foto Gorillaz te Lowlands 2018 - Vrijdag Foto Gorillaz te Lowlands 2018 - Vrijdag Foto Gorillaz te Down The Rabbit Hole 2022 -Zaterdag Foto Gorillaz te Gorillaz - 21/11 - Ziggo Dome Foto Gorillaz te Gorillaz - 21/11 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 42 foto's van Gorillaz

Gerelateerd nieuws