concert: Wet Leg in EKKO op DONDERDAG 26 MEI 2022

DO.
26 MEI
WET LEG 20:00 uur EKKO, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Wet Leg

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 20 januari 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 26 mei 2022.

Concert uitverkocht
Wet Leg in EKKO is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 26 mei
Wet Leg
EKKO, Utrecht
€ 14,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Wet Leg aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Met pas twee singles op de teller is Wet Leg alsnog dé indiebelofte van het moment. Hoe kan het ook anders met de al in juni geëxplodeerde binnenkomer Chaise Longue, opgevolgd door meezingkanon Wet Dream. En twee keer opeenvolgend scoren met een anthem, dat blijkt anno 2021 een hele prestatie. Begin 2022 verlaat het tweetal The Isle of Wight om te komen spelen in EKKO en op Eurosonic Noorderslag. Gitaarenergie vol indie, garage en punk die schuurt als Hole, nestelt als The Strokes en zo gevat en brutaal is als Courtney Barnett. Don’t sleep on this one - let it be a wet dream.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wet Leg in EKKO plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan