concert: Wardruna in Openluchttheater Rivierenhof op ZONDAG 17 JULI 2022

  • Wardruna
    Wardruna - 25/10 - 013
  • Wardruna
    Wardruna - 25/10 - 013
ZO.
17 JUL
WARDRUNA 20:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2022
Hoofdprogramma Wardruna
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Wardruna in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets Wardruna:
zo 17 jul
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 41,00

EXTRA INFORMATIE

Het langverwachte nieuwe album van de Noorse dark folk-band Wardruna is er! Kvitravn ("Witte Raaf") markeert een nieuw hoofdstuk in de evolutie van Wardruna's sound. Op het album hoor je een waaier aan Scandinavische traditionele en historische instrumenten zoals de Kravik-lyre, Trossingen-lyre, Tagilharpa, Sotharpa, Langeleik, Crwth, Goat-horn, Lur, Bronze-lur, Moraharpa en meer.

Elf songs lang neemt Wardruna je op Kvitravn mee op een tocht langs Noorse tovenarij, spirit animals, donkere schaduwen, natuur en animisme. De wijsheid en betekenis van mythes, Noorse spiritualiteit en de relatie tussen sagen en songs liggen aan de basis van dit bezwerende album.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Rivierenhof in Deurne? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wardruna in Openluchttheater Rivierenhof plaatsvindt.

Foto's van Wardruna

Foto Wardruna te Wardruna - 15/11 - TivoliVredenburg Foto Wardruna te Wardruna - 15/11 - TivoliVredenburg Foto Wardruna te Roadburn Festival 2015 Foto Wardruna te Wardruna - 25/10 - 013 Foto Wardruna te Træna festival 2017 Foto Wardruna te Wardruna - 15/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 50 foto's van Wardruna

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws